• OPIS PROJEKTA

  IAESTE Vam predstavlja inovativan projekt sa ciljem da se mladim studentima pruži intenzivan uvid u svakodnevicu tvrtke, autentično i direktno na licu mjesta!

 • COMPANY SHUTTLE

  Projekt IAESTE CompanyShuttle će se provoditi u svibnju 2016. na Sveučilištu u Zagrebu i u njemu sudjeluje Pliva...

  Read More
 • IAESTE CROATIA

  Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti...

  Read More

Obavijest

PRIJAVI SE na IAESTE Company Shuttle!
Prijave su još otvorene!

Posjeti

 • Posjet Plivi će se održati krajem svibnja 2016.

CS do sada

Jako sam zadovoljna posjetom Plivi i Vašim projektom. Smatram da je ovo bio idealan način za neko pobliže upoznavanje sa samim radom tvrtke na licu mjesta i podržavam ovakve projekte za iduće naraštaje. Zaposlenici u Plivi bili su jako ljubazni i spremni odgovarati na naša pitanja. Isto tako pozvali su studente završnih godina na testiranje, među njima i mene, temeljem naših životopisa koje ste im ostavili. Očito su ozbiljno shvatili našu zainteresiranost što mi je osobno jako drago. Svakako bih preporučila svima da se priključe ovakvim projektima, u najmanju ruku kako bi vidjeli da li je posao, tvrtke za koju su mislili da im je prva na listi prioriteta, uistinu ono što jednog dana žele raditi.

Pliva posjetitelj

Kao feedback imam jednu riječ: fenomenalno! U početku sam bio skeptičan sa MSU-om, ali na kraju je sve ispalo barem 10 puta bolje nego što sam očekivao. Prezentacija firme na početku je bila odlična, iskustva mlade praktikantice korisna, a onda još prezentacije zaposlenika u najrealnijem mogućem svjetlu; ostao sam oduševljen!
Nastavite s ovakvom organizacijom i u budućnosti!
Hvala još jednom na korisnom druženju!

Siemens posjetitelj

Jučeracnji susret i upoznavanje s firmom Siemens Hrvatska bio je zaista zanimljiv. Potpuno neočekivana lokacija, dinamične prezentacije, vrlo dobro osmisljen program koji daje mogućnost uvida u različite aspekte rada u toj firmi koji su nam pri zavrsetku studija vrlo bliski. Definitno me najvise odusevila susretljivost i otvorenost Siemens tima koji nas je dočekao, a ujedno i njihov stav koji je tezio tome da situaciju prikaze onakvom kakva jest, bez suvisnih uljepsavanja i liseno svake ustogljenosti.

Siemens posjetitelj

Veliko hvala i Vama što ste mi omogućili sudjelovanje u projektu. Nakon posjeta Plivi iskreno sam zaželjela slijedeće godine tamo početi raditi. Informacije iz prve ruke su uvijek od velike važnosti. Dobili smo priliku ostaviti svoje osobne podatke na kraju i na taj način postati mogući kanditati za posao. Vidjeli smo i laboratorije koji su opremljeni uređajima koje mi na faksu vidimo samo na slikama. Stvarno sam bila puna dojmova nakon jučerašnjeg posjeta. Plivinini djelatnici bili su jako ljubazni i otvoreni za komunikaciju. Zamjerki stvarno nemam, majice su odlične. Ideja projekta je izvrsna i nama studentima od velike pomoći.

Pliva posjetitelj

Iskreno nemam nikakvih zamjerki. Nisam imala neka ocekivanja jer zapravo nisam ni znala sto ce se tocno dogadati prilikom posjeta tako da je sve skupa bilo iznad ocekivanja. :) Jako sam zadovoljna i jako mi se svida sto je atmosfera medu zaposlenicima opustena, svi su pristupacni i srdacni. :)
Saznala sam sve sto me zanima u vezi zaposlenja i uvjeta rada te mi se posebno svidio dio s analitickim laboratorijima. :)
Hvala Vama sto se organizirali ovakav projekt!

Pliva posjetitelj

Ovaj posjet je bio zanimljivo iskusto i obzirom da ste takvo nesto prvi put organizirali moram Vas pohvaliti. Osoblje Plive bilo je jako susretljivo, vrijeme je bilo racionalno iskoristeno. Ja osobno nemam nikakvih zamjerki. Nadam se da cete u buducnosti imati sto vise ovakvih događanja jer su jako korisna za studente, imamo priliku upoznati se direktno s radnim mjestima za koja planiramo pretendirati u buducnosti.

Pliva posjetitelj
Siemens Pliva