Company Shuttle 2013

Studenti posjetili Siemens

IAESTE Croatia i Siemens d.d. nastavili su odličnu surandju na projektu Company Shuttle koji se već četvrtu godinu zaredom održava, a ove godine je održan 21. svibnja.

Program je počeo s uvodnim govorom Tomane Burger Pajić (Voditeljica obrazovanja i razvoja kadrova) koja je studentima ispričala čime se sve Siemens bavi. Nakon toga studenti su imali prilku čuti priču jednog mladog kolege koji je nedavno došao u Siemens i kakvi su njegovi savjeti prilikom zapošljavanja. Zatim je Dalibor Marković (Voditelj prodajnog područja/Voditelj prodaje za SIMATIC) održao prezantaciju na temu Zeleni Siemens, uvod u radionicu koja se održala nakon što su studenti imali priliku prisustvovati predavanju glavnog tajnika Saveza za energetiku Zagreb, Marina Pasarića pod nazivom „Tko pobijeđuje u utrci za čistom energijom?“.

Poslije predavanja uslijedile su radionice. Studenti su bili podijeljeni u četiri tima od kojih je svaki morao razraditi i prezentirati svoju ideju na temu „Kako uštedjeti na radnom mjestu“. Tim pod imenom TIM 1 je bio pobijednički tim sa svojom idejom i prezentaciom te ideje.

Siemens d.d. se još jedanput iskazao sa odličnim prijemom studenata i projekta Company Shuttle koji će se nastaviti, nadamo se, i u nadolazećim godinama.Siemens Pliva